Soluţii

Dezvoltăm și implementăm o gamă largă de soluții adresate mediului de business. Prin parteneriatele încheiate cu furnizori reputați de produse IT, putem oferi clienților noștri soluții integrate.
 
eLearning
Soluția include o platformă performantă de eLearning și conținut digital interactiv, dezvoltat pe baza celui mai avansat standard în domeniul educaţiei virtuale –SCORM 2004, a 4-a ediție. Soluția educațională completă poate fi adaptată la stiluri diferite de învățare și poate fi accesată de pe laptop, tablete și telefoane inteligente. Platforma de eLearning și conținutul educațional multimedia se adresează atât elevilor și studenților cât și instruirii adulților.
 
CRM
Soluţia eficientă şi uşor de utilizat poate fi adaptată oricărui domeniu de activitate și contribuie la creșterea vânzărilor și a eficienței globale a organizației. Prin intermediul acestei soluții, clienții beneficiază de suport în identificarea oportunităților de business prezente dar și a celor viitoare. Soluția modulară contribuie la maximizarea profitului organizațiilor, beneficiarii putând identifica noi oportunități de vânzare și atrage noi clienți pentru produsele și serviciile aflate în portofoliul propriu.
 
Soluții Enterprise
Soluțiile dedicate satisfac cerințe dintre cele mai diverse: de la realizarea de rețele interconectate, până la asigurarea securității și instruirea utilizatorilor.
Complexitatea proceselor organizaționale, utilizarea eficientă a resurselor financiare și umane a condus la necesitatea implementării de soluții IT complete, bazate pe tehnologii de ultimă oră și servicii conexe.
 
Customized Applications
Aplicaţiile informatice personalizate reprezintă o oportunitate pentru companiile care urmăresc să realizeze un echilibru între investiţii/eficientizarea resurselor financiare şi aplicațiile utilizate deja. Soluțiile dezvoltate de echipa Net Integration Technologies pot fi integrate cu sistemele deja existente, plecând de la cerințele Clientului. Soluțiile personalizate asigură un raport optim între calitate şi preţ.