Despre noi

Net Integration Technologies utilizează cele mai înalte standarde calitative pentru a satisface solicitările clienților din mediul de business, în ceea ce privește furnizarea de soluții complete de hardware și software.
Capacitatea echipei de a se alinia la cele mai noi tendințe din domeniul IT&C, know-how-ul acumulat și dinamismul, contribuie decisiv la crearea de produse inovative, competitive la nivel internațional.
 
Valorile fundamentale pe baza cărora ne desfășurăm activitatea:
 
• Proactivitate și respect pentru clienți și parteneri;
• Pasiune pentru inovație și tehnologii moderne;
• Crearea de valoare adăugată pentru clienți și parteneri;
• Echipă extinsă de specialiști cu calificări profesionale deosebite;
• Management de proiect eficient.
 
Misiunea Net Integration Technologies este de a promova inovația și excelența operațională și de a crea valoare adăugată clienților săi, prin oferirea de soluții și servicii IT la un nivel înalt calitativ.
Eficiența produselor și serviciilor furnizate se datorează unor proceduri și procese ce sunt atent monitorizate din punct de vedere al standardelor de calitate. Atenția la fiecare detaliu și adaptarea continuă la cerințele și nevoile clienților, fac din echipa Net Integration Technologies un partener de încredere, capabil să furnizeze valoare adăugată în fiecare proiect dezvoltat.
 
Parteneriatele stabilite cu furnizori de top atât în domeniul software dar cu precădere în cel de hardware, reprezintă angajamentul ferm pe care compania și-l asumă în fața beneficiarilor și clienților, respectiv acela de a livra calitate fără compromisuri din toate punctele de vedere.